Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
Зв'язатися
spice
rosemary
grass
pepper

«Sous-vide приготування – це одне із найвеличніших досягнень кулінарних технологій за останнє десятиліття»

«Sous-vide приготування – це одне із
найвеличніших досягнень кулінарних
технологій за останнє десятиліття»
Хестон Блюменталь,
володар трьох зірок Мішлен

Необхідність готувати завжди бездоганні страви для дюжин або навіть сотень відвідувачів ресторану день за днем може стати випробуванням для будь-якого шеф-кухаря. І знамениті кулінари незабаром зрозуміли, що метод sous-vide дозволяє бути упевненим в тому, що кожного разу усі страви будуть ідеально приготовані. Приголомшливою особливістю sous-vide є те, що це не просто ще один спосіб приготувати знайомі страви, а новий, унікальний спосіб приготування їжі, який кардинально відрізняється від традиційних методів і гарантує набагато кращий результат. Продукти приготовані sous-vide (у вакуумі), зберігають аромат і консистенцію, які просто неможливо зберегти при використанні будь-якого іншого методу приготування їжі – тушкування, смаження в олії або на вогні та варінні. Одна з багатьох причин того, що сьогодні майже усі професійні шеф-кухарі говорять про sous-vide полягає в тому, що цей метод відкриває неймовірні перспективи: метод приготування їжі у вакуумі не просто дозволяє змінювати вже відомі рецепти, але і створювати абсолютно нові кулінарні шедеври.
Тепер, завдяки торговій марці Magic Food, не обов’язково відвідувати ресторан або витрачати багато часу, щоб спробувати страви sous-vide.
Детальніше про метод sous-vide та його переваги ви можете прочитати в розділі «Каталог».