Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
Зв'язатися
spice
spice
rosemary
pepper

Про компанію

proizvodstvo
Компанія і виробництво

ТОВ МІТ КОМПАНІ займається переробкою м’яса та виробництвом м’ясних виробів з 2017 року.

Звернувши увагу на сучасний ритм життя, наша команда вирішила зосередити свої зусилля на створенні якісних м’ясних напівфабрикатів, готових до вживання. За основу була взята технологія sous-vide, яка дозволяє при приготуванні зберегти смак, колір, соковитість і структуру м’ясних страв.

Протягом року технологами компанії була розроблена ціла лінійка готових напівфабрикатів з м’яса свинини, курки, індички та качки. На розробку кожної позиції йшло від 3 до 6 місяців, тому на виході повинен був вийти м’ясний продукт швидкого доготування (5-20 хв), який за смаковими якостями не відрізнявся б від м’ясних страв, приготованих звичайним способом.

В результаті ми отримали високоякісний м’ясний напівфабрикат з довгим терміном зберігання, для просування якого ми розробили і запатентували торгову марку «MagicFood».

Про виробництво

На виробництві із сучасним обладнанням ми використовуємо свіжу сировину і натуральні спеції європейських виробників, якість яких підтверджена сертифікатами. Підготовка прянощів і матеріалів здійснюється строго відповідно до рекомендацій фірм-виробників і технологічної інструкції по виробництву виробів sous-vide.

Після отримання та підготовки необхідної сировини, матеріалів та інгредієнтів, продукт проходить етапи засолу, вакуумування і термічної обробки. Згодом охолоджена продукція упаковується, маркується та відправляється на реалізацію.

У 2019 було розпочато впровадження у виробництво високого стандарту якості ISO 22000 та безпеки виробництва відповідно до ХАССП.

grass
tomatoes
Сертифікати
  • certeficate-2
    HACCP
Сертификатт-XACCP
Сертифікат

Даний сертифікат посвідчує, що система управління безпечністю харчових продуктів

виробництва та оптової торгівлі м’ясом, м’ясними продуктами та ковбасними виробами

ТОВ “МІТ КОМПАНІ”

відповідає вимогам

ДСТУ ISO 22000:2007

(ISO 22000:2005, IDT)

Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга.