Качка «По-пекінськи» sous-vide з гарніром з сочевиці
Звільніть Качку «По-пекінськи» sous-vide від упаковки. Соус залиште, він знадобиться для надання золотистої скоринки.
Розігрійте любим зручним способом або надайте рум’яну скоринку в духовці, на сковорідці чи на грилі при температурі 200°С орієнтовно 10-20хв. (час залежить від особливостей кухонного обладнання). Періодично змащуйте качку соусом.
Поки качка запікається, поставте варитися сочевицю. Час варіння зеленої сочевиці – 40 хвилин, червоної – 30 хвилин, коричневої – 25 хвилин. Пропорційне співвідношення з водою – 1:2.
Овочі помийте, натріть на тертці моркву, наріжте цибулю, помідори і зелень. Обсмажуйте 5 хвилин цибулю в олії на сковорідці, потім додайте інші овочі ще на 5 хвилин.
До цього часу має зваритися ваша сочевиця. Злийте воду і викладіть її на сковорідку до овочів. Сюди ж відправте кріп, коріандр, перець. Посоліть і перемішайте.
Через 5 хвилин, проведених під кришкою на повільному вогні, ваша сочевиця з овочами готова.
Подайте качку з гарніром.
Смачного!
Сьогодні ми розповімо, що означає вислів «дешево і сердито» або як приготувати ресторанну страву, типу курча табака, в домашніх умовах. В доповнення до курчати навчимо готувати тосканський овочевий салат із цікавою назвою «Панцанелла». Для приготування вам знадобиться: Курча «Гриль» sous-vide – 1 шт. Багет – 1 шт. Великий огірок – 1 шт. Червоні та жовті […]
Стейк-гриль на реберці sous-vide запечений з цукіні, грибами та сиром Для приготування вам знадобиться: Стейк-гриль на реберці sous-vide – 2 шт. Цибуля – 1 шт. Оливкова олія; Цукіні – 150 гр. Печериці – 150 гр. Вершки – 150 мл. Сир Гравьер – 75 гр. Сіль, перець, орегано, паприка – за смаком; Петрушка. Простий рецепт: Викласти […]