Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
UA
Зв'язатися
spice
rosemary
grass
pepper

Качка «По-пекінськи» sous-vide з гарніром з сочевиці

Качка «По-пекінськи» sous-vide з гарніром з сочевиці

  • Качка «По-пекінськи» sous-vide
  • Сочевиця – 1 склянка
  • Морква – 2шт
  • Цибуля – 1шт
  • Томати – 1шт
  • Кріп – ½ пучка
  • Рослинна олія – 2ст.л
  • Коріандр – 1ч.л.
  • Сіль, перець – за смаком.

Звільніть Качку «По-пекінськи» sous-vide від упаковки. Соус залиште, він знадобиться для надання золотистої скоринки.
Розігрійте любим зручним способом або надайте рум’яну скоринку в духовці, на сковорідці чи на грилі при температурі 200°С орієнтовно 10-20хв. (час залежить від особливостей кухонного обладнання). Періодично змащуйте качку соусом.

Поки качка запікається, поставте варитися сочевицю. Час варіння зеленої сочевиці – 40 хвилин, червоної – 30 хвилин, коричневої – 25 хвилин. Пропорційне співвідношення з водою – 1:2.
Овочі помийте, натріть на тертці моркву, наріжте цибулю, помідори і зелень. Обсмажуйте 5 хвилин цибулю в олії на сковорідці, потім додайте інші овочі ще на 5 хвилин.
До цього часу має зваритися ваша сочевиця. Злийте воду і викладіть її на сковорідку до овочів. Сюди ж відправте кріп, коріандр, перець. Посоліть і перемішайте.
Через 5 хвилин, проведених під кришкою на повільному вогні, ваша сочевиця з овочами готова.

Подайте качку з гарніром.

Смачного!