Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
Зв'язатися
spice
rosemary
grass
pepper

Курча «Гриль» sous-vide із салатом «Панцанелла»

Курча «Гриль» sous-vide із салатом «Панцанелла»

Сьогодні ми розповімо, що означає вислів «дешево і сердито» або як приготувати ресторанну страву, типу курча табака, в домашніх умовах. В доповнення до курчати навчимо готувати тосканський овочевий салат із цікавою назвою «Панцанелла».

Для приготування вам знадобиться:

  • Курча «Гриль» sous-vide – 1 шт.
  • Багет – 1 шт.
  • Великий огірок – 1 шт.
  • Червоні та жовті томати черрі – 800 гр.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Часник – 1 зубок;
  • Базилік – 1 пучок;
  • Оливкова олія – ​​120 мл.
  • Червоний винний оцет – 2 ст.л.
  • Мед – 1 ч.л.
  • Сіль і мелений чорний перець — за смаком.

Простий рецепт:

Курча «Гриль» sous-vide звільніть від упаковки, обсмажте на грилі з кожного боку до отримання бажаної скоринки або розігрійте зручним для вас способом.

Наріжте багет великими кубиками та перемішайте з половиною оливкової олії. Викладіть хліб на розігріту сковороду і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 10 хвилин. Багет повинен покритися хрусткою рум’яною скоринкою. Потім дайте страві охолонути.

Для заправки змішайте олію, що залишилася, оцет, мед і спеції. Наріжте огірок великими часточками. Помідори розрізайте навпіл, дрібно ріжте цибулю, подрібніть часник і крупно наріжте листя базиліка. Змішайте овочі, зелень і багет, полийте заправкою і добре перемішайте.

Подайте курча разом з салатом. Смачного!