Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
Зв'язатися
spice
rosemary
grass
pepper

Рецепт стейк-гриль sous-vdie із цукіні, грибами і сиром

Стейк-гриль на реберці sous-vide запечений з цукіні, грибами та сиром

Стейк-гриль на реберці sous-vide запечений з цукіні, грибами та сиром


Для приготування вам знадобиться:

  • Стейк-гриль на реберці sous-vide – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Оливкова олія;
  • Цукіні – 150 гр.
  • Печериці – 150 гр.
  • Вершки – 150 мл.
  • Сир Гравьер – 75 гр.
  • Сіль, перець, орегано, паприка – за смаком;
  • Петрушка.

Простий рецепт:

Викласти стейки з обсмаженими до напівготовності цибулею і грибами, нарізаним сирим цукіні в
глибокий посуд для духовки. Додати сіль, перець і орегано. Накрити посуд алюмінієвою фольгою і
запікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
Видалити фольгу, додати вершки і сир, нарізаний кубиками і пекти ще 10 хвилин.
Подавати, посипавши нарізаною петрушкою і паприкою.

Смачного!