Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
Зв'язатися
spice
rosemary
grass
pepper

Рулька «По-баварськи» sous-vide з традиційним гарніром

Рулька «По-баварськи» sous-vide з традиційним гарніром

  • Рулька «По-баварськи» sous vide
  • Квашена капуста – 250г
  • Олія рослинна – 4ч.л.
  • Гвоздика – 3шт
  • Лавровий лист – 1шт
  • Кмин – щіпка
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Яблуко – ½ шт
  • Апельсин – ½ шт
  • Картопля – 200г
  • Сіль, перець – за смаком.

Перед приготуванням рекомендовано витримати рульку деякий час (приблизно 1год) при кімнатній температурі. Звільніть продукт від упаковки. Соус залиште, він знадобиться для надання золотистої скоринки.  Розігрійте в духовці при температурі 180-200°С орієнтовно 15-20хв (час залежить від особливостей духовки). Періодично змащуйте рульку соусом.

Наріжте квашену капусту так, щоб зручно було їсти. Розсіл від капусти залиште. Розігрійте олію, обсмажте в ній капусту три хвилини, потім додайте кмин, гвоздику, лавровий лист,  50мл розсолу та тушіть під кришкою до м’якості.

Коли розсіл випариться, можна буде додавати томатну пасту. Обсмажте декілька хвилин, додайте натерте яблуко та сік апельсина. Тушіть ще хвилин 10 помішуючи.

Крупно наріжте картоплю. Якщо шкірка не занадто груба, краще її не зчищати. Відваріть в підсоленій воді до готовності, а потім обсмажте в олії до золотистої скоринки.

Готову рульку перед подачею накрийте  фольгою на 5хв.

Подавайте рульку цілою на великому блюді разом з гарніром.

Смачного!