Рулька «По-баварськи» sous-vide з традиційним гарніром
Перед приготуванням рекомендовано витримати рульку деякий час (приблизно 1год) при кімнатній температурі. Звільніть продукт від упаковки. Соус залиште, він знадобиться для надання золотистої скоринки. Розігрійте в духовці при температурі 180-200°С орієнтовно 15-20хв (час залежить від особливостей духовки). Періодично змащуйте рульку соусом.
Наріжте квашену капусту так, щоб зручно було їсти. Розсіл від капусти залиште. Розігрійте олію, обсмажте в ній капусту три хвилини, потім додайте кмин, гвоздику, лавровий лист, 50мл розсолу та тушіть під кришкою до м’якості.
Коли розсіл випариться, можна буде додавати томатну пасту. Обсмажте декілька хвилин, додайте натерте яблуко та сік апельсина. Тушіть ще хвилин 10 помішуючи.
Крупно наріжте картоплю. Якщо шкірка не занадто груба, краще її не зчищати. Відваріть в підсоленій воді до готовності, а потім обсмажте в олії до золотистої скоринки.
Готову рульку перед подачею накрийте фольгою на 5хв.
Подавайте рульку цілою на великому блюді разом з гарніром.
Смачного!
Сьогодні ми розповімо, що означає вислів «дешево і сердито» або як приготувати ресторанну страву, типу курча табака, в домашніх умовах. В доповнення до курчати навчимо готувати тосканський овочевий салат із цікавою назвою «Панцанелла». Для приготування вам знадобиться: Курча «Гриль» sous-vide – 1 шт. Багет – 1 шт. Великий огірок – 1 шт. Червоні та жовті […]
Стейк-гриль на реберці sous-vide запечений з цукіні, грибами та сиром Для приготування вам знадобиться: Стейк-гриль на реберці sous-vide – 2 шт. Цибуля – 1 шт. Оливкова олія; Цукіні – 150 гр. Печериці – 150 гр. Вершки – 150 мл. Сир Гравьер – 75 гр. Сіль, перець, орегано, паприка – за смаком; Петрушка. Простий рецепт: Викласти […]