Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
Зв'язатися
spice
rosemary
grass
pepper

Реберця свинячі «По-селянськи» sous vide з салатом із запечених баклажанів для компанії

Реберця свинячі «По-селянськи» sous vide з салатом із запечених баклажанів для компанії

  • Реберця свинячі «По-селянськи» sous vide – 3 кг
  • Баклажани – 2 шт
  • Салат листовий – 1/2 шт
  • Пекінска капуста – 1/2 шт
  • Томати черрі – 8 шт
  • Лимон – 1/2 шт

 

Реберця свинячі «По-селянськи» sous vide  звільнити від упаковки, обсмажити на грилі з кожної сторони до отримання бажаної скоринки. Соус, який залишився в упаковці від ребер, використаємо для заправки баклажанів.

Цілі баклажани нанизати на шампури і обсмажити до м’якості. Ще гарячі баклажани залити на декілька хвилин холодною водою, а потім зняти з них шкірку.

Нарізати баклажани на кубики.

Соус з ребер розігріти, за бажанням додати сік половини лимона.

До баклажанів додати нарізані салат, капусту та цілі томати. Заправити салат соусом.

Подати ребра разом із салатом. Смачного!